NYHETER

Passar utmärkt att ha till och från jobbet eller som gåva till kunder/anställda. Beställ innan fredag 11 mars och få 10% rabatt, ordinarie pris 279 exkl. moms och frakt!

Beskrivning: En regnponcho som både är vattentät och vacker. Dragsko i ryggen gör att den snyggt formas efter din kropp. Förlängda ärmar ger skydd för hela armen. Tillverkat i ett material som gör plagget lätt men ändå slitstarkt. Packas lätt ner i medföljande påse. Ponchon märks bäst med transfertryck, be om en offert för priser.

Förfrågningar och beställningar görs till info@markbarating.se eller på 070-3244782

Då vi brinner för dekorationer och dukningar vill vi i år även satsa på bröllop och fest, vi breddar därför verksamheten och separerar vår profildel med att starta Märkbara Bröllop. Märkbara Bröllop kommer att sälja personliga och vackra dukningar, dekoration och presenter till bröllop och fest! Vi vänder oss här till privatpersoner och företag som bedriver bröllop och festlokaler. Märkbara Ting kommer att fortsätta att sälja profilkläder, presentreklam och profilinrening till företag och föreningar.

Under våren kommer Märkbara Bröllop att få en separat hemsida och inom kort även finnas på Facebook. Fram tills dess så kan ni följa oss på Instagram @markbara_brollop, där lägger vi upp vackra och inspirerande bilder på vad vi kan erbjuda för att få ett riktigt underbart och personligt bröllop!

Kontaktuppgifter för frågor och beställningar är tillsvidare info@markbarating.se och via telefon 070-3244782.

FORMEX

Torsdag till fredag vecka 3 kommer vi att befinna oss på FORMEX-mässan i Stockholm och just nu är förberedelserna i fullgång på kontoret!
På FORMEX ställer våra leverantörer för Proilinredning samt Bröllop & Fest ut sina produkter.

Vi kommer att uppdatera med bilder från mässan på vårt Instagram-konto @markbara_ting, så följ oss gärna där för att få en glimt av trenderna för vår och sommar 2016! :)

Mellan 23 december och 6 januari håller vi stängt. Leveranser mellan dessa dagar kommer att ske som vanligt och beställningar kan göras via mejl.

God Jul & Gott Nytt År önskar vi er alla!

Den populära filtväska med personlig brodyr från tyska märket Halfar för endast
549 sek är en perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om!

Meddela ditt namn, adress och vilken bokstav som önskas till info@markbarating.se
Beställ redan idag för att säkra en leverans innan jul!

Priserna är inkl. moms, frakt tillkommer för er som inte har möjlighet att hämta väskorna i Västerås.
Förskottsbetalning till bankgiro 551-1167 gäller för privatpersoner.

Snart är december och julskyltningen här! Låt oss hjälpa er med att dekorera skyltfönstren, butiken eller restaurangen med vackert julpynt. Är ni ett företag som är beläget i eller kring Västerås så kontakta oss på info@markbarating.se för mer information eller bokning av en kostnadsfritt besök.

Nytt märke in!


CottoVer Collection är kläder som har tillverkats med hänsyn till människa och miljö. Plaggen är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-märkt. När du väljer profilkläder från CottoVer så deltar du i vårt arbete med att skapa en mer hållbar textilindustri i Bangladesh, vilket påverkar livssituationen för miljoner människor i ett av världens fattigaste länder.

Kontakta oss för en visning av kollektionen på info@markbarating.se eller på nr 070-324 47 82.

Nytt samarbete!

Inför hösten har vi ingått ett nytt spännande samarbete. Floristen Ulrika Remne på Remnes Blomsterdesign kommer att kunna komplettera oss vid Bröllop, Fester, Event m.m. Ulrika gör fantastiskt fina blomsterkreationer och du kan se hennes blommor i våra inspirationsbilder under Bröllop & Fest samt Profilinredning.

Vi söker nu samarbetspartners inom följande branscher: Inredningsstylister, Festlokaler och Eventföretag.

Vi kommer i augusti att åka på både Promotionmässan & FORMEX för att uppdatera oss om höstens nyheter!

Ni följer oss bäst på Instagram: @markbara_ting, där kommer vi att uppdatera med massor av fina bilder från båda mässorna.
Nyheter & Erbjudanden hittar ni på facebook/markbarating och på här på  hemsidan under hela hösten.

Märkbara Ting fyller 1 år och det vill vi fira med att erbjuda gratis applikationer vid beställning av tröjor hos oss! Erbjudandet gäller mellan 15-30 jnui och vid köp av pikéer eller andra brodyrvänliga tröjor.

För beställning eller frågor vänligen kontakta oss på info@markbarating.se